Portfolio


CLRBLND Concepts werkt graag samen met (duurzame) organisaties die iets positiefs doen en zichzelf op een ‘echte’ en persoonlijke manier willen presenteren. Bekijk hieronder een greep uit onze samenwerkingen. Heb je een idee en wil je met ons samenwerken? Wij vinden het leuk van je te horen en mee te denken!

No matter what tell your story

Documentaire Hot challenge

 • Achtergrond

  HVO Querido is een dak- en thuislozen opvang. Met een groep alcohol- en drugsverslaafden en personen met een TBS strafmaatregel gingen wij mee met de camera om met hen drie dagen de natuur in te gaan.

 • Uitwerking

  Het was belangrijk om in een korte tijd het vertrouwen te winnen van de groep. Eén cameraman was de drie dagen aanwezig om het veranderingsproces vast te leggen.

 • Ervaring

  Een geweldige weergave van deze pilot. Heel mooi hoe je echt de ervaringen en groei van de deelnemers hebt kunnen vangen op camera.

SeederdeBoer

 • Achtergrond

  De SeederDeBoer Herfstbijeenkomst. Deze staat dit jaar in het teken van de vraag: hoe kunnen we voorkomen dat dit maatschappelijker klimaat zich ook in onze organisaties gaat nestelen, hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de bereidheid tot samenwerken blijft? Hoe zorgen wij voor een verbonden organisatie?

 • Uitwerking

  Met korte interviews van bezoekers laten wij het verhaal van dit evenement vertellen. De video werd naar de bezoekers gestuurd als dank voor hun aanwezigheid.

 • Ervaring

  Dank voor deze leuke samenwerking. We zijn trots om deze dag op deze manier terug te zien.

Gemeente Amsterdam, DAM Prijs uitreiking

 • Achtergrond

  De DAM Prijs wordt voor de 4e keer uitgereikt en beloond de meest duurzame ondernemer van Amsterdam. Zes finalisten waren winnaar van de verschillende stadsdelen en streden vanavond om de eerste prijs.

 • Uitwerking

  Het doel van de video was om het enthousiasme en plezier van de avond weer te geven om toekomstige deelnemers te inspireren mee te doen. Daarnaast dienden diverse partners in beeld te worden gebracht.

 • Ervaring

  Te gek! Precies wat ik wilde vastleggen; Lachende enthousiaste mensen. Energie! Nogmaals, we zijn erg blij met deze film en je aanpak. Je hebt precies vertaald wat wij wilden overbrengen.

Nature Quest Bezinningsreizen

 • Achtergrond

  Nature Quest is een organisatie die korte en lange reizen organiseert waarbij deelnemers een bepaalde periode zich terugtrekken in de natuur. Ieder heeft een eigen thema meegenomen en de stilte doet zijn werk.

 • Uitwerking

  Voor deze video zijn wij meegegaan op een twee-daagse solo quest. We volgen een aantal deelnemers richting hun plek waar zij 24 uur verblijven en horen wat zij ervaren hebben.

 • Ervaring

  ‘Wat kun jij gave natuurbeelden schieten zeg. De insteek van de video is heel goed. Het geeft een helder beeld van hoe het eraan toegaat.‘

The Waste Transformers

 • Achtergrond

  The Waste Transformers verandert afval in groene energie en compost. Er staat een Waste Transformer op het Westergasterrein in Amsterdam. Hier wordt het organisch afval van 12 restaurants ingezameld en omgezet in energie voor de consumentenmarkt.

 • Uitwerking

  Naast het uitdragen van het positieve verhaal, was ook het doel te laten zien hoe dit proces verloopt in het Westerpark. De oprichter Lara van Druten vertelt enthousiast over de positieve kanten van lokale afvalverwerking.

 • Ervaring

  I really like the video! Again a sincere thanks for a great job. U should be proud. The video is brilliant.

Royal FrieslandCampina

 • Achtergrond

  Iedere lente gebeurt er een Nederlands tafereel op het platteland. De weidegang. Deze film is gemaakt om het seizoensproduct Noord Hollandse Graskaas te promoten.

 • Uitwerking

  We hebben de kijker meegenomen in een dagje op de boerderij van een melkveehouder. De nadruk diende te liggen op het verse groene gras en het spannende moment voor de koeien om weer naar buiten te gaan. Dit betekende ook dat tijdens de weidegang de camera tussen de koeien moest zijn. Vanwege de positieve reacties is de film naast B2B, ook B2C ingezet voor verschillende supermarkten.

 • Ervaring

  Wat een meesterwerk heb je afgeleverd! Tof zeg. Hiermee ook jullie visitekaartje op het bureau van 15 verschillende supermarkten. Hij krijgt een hoofdrol in onze consumenten graskaas communicatie. Het is knap gelukt hoe je bepaalde emotie in de shots weet te pakken. Dat is echt knap gelukt!

Hotel Aquila Porto Rethymno Kreta

 • Achtergrond

  Het duurzame hotel Aquila Porto Rethymno op Kreta is een luxe vijfsterren hotel in het Venetiaanse stadje Rethymno. Het uitgangspunt van het hotel is om gastvrijheid op een oprechte en persoonlijke manier te brengen. Daarna is het begaan met de oceaan en het milieu, iets waar het hotel een positieve bijdrage aan levert.

 • Uitwerking

  De opnames zijn gemaakt tijdens openingstijden, zodat er een oprecht beeld gecreëerd wordt hoe het hotel erg dagelijks uit ziet met haar gasten en medewerkers. Verschillende medewerkers komen aan het woord.

 • Ervaring

  ‘De film ziet er spectaculair uit. Mooie kleuren en het geeft goed weer hoe ons hotel is’. We krijgen veel positieve reacties van onze gasten’.

Gemeente Roermond

 • Achtergrond

  De Gemeente Roermond heeft een unieke situatie: Waar in heel Nederland de verkeersdrukte piekt rondom woon-werk verkeer, loopt hier de stad vast in de weekenden. Dit is de lancering van de Mobility & Transport Innovation Challenge Roermond, waar naar nieuwe ideeën wordt gezocht rondom mobiliteit. De video dient externe partijen te inspireren ideeën aan te dragen voor dit probleem. De inzendingen van de komende zes maanden zullen aangedragen worden in de finale in het voorjaar van 2017. Naast video werden er ook foto’s gevraagd die wij uit ‘stills’ (stilstaand videobeeld) hebben gehaald en hebben nabewerkt.

 • Uitwerking

  We hebben de lancering vast gelegd op een snelle en persoonlijke manier. Verschillende partijen delen hun visie waarom deze challenge zo belangrijk is. We hebben gewerkt met veel scherpte-diepte en close-ups om zo het gemêleerde publiek te benadrukken en zoveel mogelijk verschillende mensen aan te spreken ideeën in te sturen.

 • Ervaring

  Chapeau vanuit de Gemeente. We zijn blij met het verhaal en de vertaling van de dag naar deze video.

NEW NRG

 • Achtergrond

  Twee-wekelijkse wordt het Energie Ontbijt georganiseerd door Wij Krijgen Kippen. In een duurzaamheids netwerk willen zij de metropool Amsterdam in 2028 op schone energie laten draaien. Wij hebben dit evenement vastgelegd om een indruk te geven waar zij zich op richten.

 • Uitwerking

  Oprichter Pauline Westendorp introduceert de organisatie en wat er gebeurt tijdens het Energie Ontbijt. Wij hebben een energieke en inhoudelijke kijk gecreëerd door het verhaal te laten vertellen door de bezoekers.

 • Ervaring

  PRACHTIG!!! Mooie beelden. En heel mooi gemixed, wat een mooie bijeenkomst! DAAAAANKKK !

New NRG

 • Achtergrond

  Twee-wekelijkse wordt het Energie Ontbijt georganiseerd door Wij Krijgen Kippen. In een duurzaamheids netwerk willen zij de metropool Amsterdam in 2028 op schone energie laten draaien. Wij hebben dit evenement vastgelegd om een indruk te geven waar zij zich op richten.

 • Uitwerking

  We zijn in dit item verder de diepte in gegaan over de samenwerking tussen het bedrijfsleven en duurzaamheids coöperaties zoals Wij Krijgen Kippen. De video heeft nieuwe bezoekers geïnspireerd om deel te nemen aan dit energie ontbijt.

 • Ervaring

  ‘Dank voor je hulp! We kunnen onze boodschap weer verder verspreiden met deze gave film!’

SeederDeBoer voor het Rode Kruis

 • Achtergrond

  Hoe sprinten met een rolstoel leidt tot bijzondere ideeën voor het Rode Kruis.

  SeederDeBoer organiseert elk jaar hét evenement voor jonge talenten in organisaties: het Dagje Sprankelen. Het concept is simpel: jonge talenten van SeederDeBoer en andere organisaties komen één dag bij elkaar om de krachten te bundelen en samen te werken aan een actueel thema.

  Dit jaar organiseert SeederDeBoer het evenement in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis. Het thema van de dag is “Deze wereld heeft nieuwe helden nodig!”

 • Uitwerking

  De oranje elementen in de video brengen de online huisstijl terug in de video. Naast een verslag van de dag, hebben wij met verschillende interviews ook een duidelijke boodschap naar voren willen brengen ‘ Ieder kan iets goeds doen voor de maatschappij’.

 • Ervaring

  ‘We zijn er ontzettend blij mee. Het team is ook lovend, ook over de communicatie en afstemming. Bedankt!’

NV Haarlem

 • Achtergrond

  NV Haarlem is een driemaandelijkse talkshow voor en door ondernemers waar inhoud en informatie centraal staat. Voor deze talkshow hebben wij een serie interviews opgenomen met succesvolle Haarlemse ondernemers die gepresenteerd werden tijdens de talkshow.

 • Uitwerking

  Voor iedere talkshow hebben wij een Haarlemse ondernemer geïnterviewd over hun kijk op Haarlem. Robbert Uyleman van Brouwerij Het Uiltje, Jos Groskamp van Feestwinkel Jan Monnikendam, Laura Ebbenhorst van Haarlem City Blog en Ab Echtaibi van modezaken Colombo en Amadee gaven hun kijk op ondernemen in Haarlem. Om het Haarlemse gevoel te geven hebben we Robbert, Jos, Laura en Ab in hun natuurlijke Haarlemse habitat gefilmd en geven een glimp van hun werk als feestondernemer, blogger en modeondernemer.

 • Ervaring

  ‘De films zien er iedere keer leuker uit, precies waar we op hoopten! Veel beweging en achteraf een groot applaus van het publiek. Wat willen we nog meer? 1 woord, 8 letters: GEWELDIG!’

Choose your side

Like what you are seeing?

Do you feel the same? You believe your clients wants to see honest messages with real people about your organisation, events or products!

Get in contact here!

Click the button below to begin your journey with CLRBLND Concepts.

Contact