The little corner of the internet

Kleurenblinden zien een aantal kleuren minder. Sommigen zien zelfs enkel zwart-wit. Onze kijk is niet zwart-wit, maar we delen hem wel graag met je. Kijk rond en vermaak je in de wereld van CLRBLND Concepts.

Blog Storytelling
Duurzaamheid in Nederland

We leven in een gesloten systeem op aarde. Dingen kunnen wel verdwijnen van onze aarde, zoals natuur en diersoorten. Dat is een heel natuurlijk proces. Onze omgeving verandert en daar moeten wij en de dieren ons op aanpassen om te overleven. Alleen is de uitstervings-snelheid in de afgelopen eeuwen 1000 keer zo hoog als wanneer de natuur enkel zijn gang zou gaan. De reden? (Domme) keuzes van de mens.
Leesduur: 4.50 minuten

Lees verder

Deel dit bericht

Blog Storytelling
Storytelling, een gehypete term geworden?

Organisaties hebben veel nodig om uit te groeien tot een succesvol bedrijf: een bijzonder product, een passende prijs, uitmuntende service en nog veel andere zaken. Welcome to de concurrerende markt waar wij organisaties ons allen in bevinden. De overload aan reclame-uitingen heeft de consument wel geëvolueerd om de te simpele reclames te negeren. Wat ieder merk nodig heeft is een eigen verhaal, oftewel populair genoemd, storytelling.

Een film en verhaal wordt meer gevormd door de persoon achter de camera dan degene die voor de camera staat.
Leesduur: 5.00 minuten

Lees verder

Deel dit bericht

Blog Human Touch
De kracht van een Human Touch in video

Steven Jobs zei eens, “The secret of my success is that we have gone to exceptional lengths to hire the best people in the world.”

Hoe neem je als organisatie de juiste mensen aan? Het is niet eenvoudig maar zeker cruciaal voor ieders organisatie haar ontwikkeling en groei. Het vraagt om een bepaalde strategie, uren werk en een financiële investering. Tegenwoordig hoeven we niet meer gebruik te maken van een ouderwetse advertentie in de krant. Alhoewel het bereik groot zal zijn, is dit geen garantie om de juiste personen aan te trekken.
Leesduur: 4.56 minuten

Lees verder

Deel dit bericht

Hotel
Waarom wij toch zoveel op elkaar lijken

De mens. Wat verbindt ons allen met elkaar? Eén van de overeenkomsten tussen ons is dat we vaak op zoek zijn naar het vertrouwde en het bekende. Ook worden we graag geholpen om de juiste keuzes te maken, bewust of onbewust door iemand die we vertrouwen. Of die iemand nou een goede bekende is of een organisatie, in de effectiviteit van de overtuiging zit in de praktijk vaak niet veel verschil.
Leesduur: 4.37 minuten

Lees verder

Deel dit bericht

Transparantie
Het loont om transparant te zijn

De exacte herkomst van veel producten was vroeger vaak onbekend. Zelfs binnen organisaties had dit weinig prioriteit en maakten weinig medewerkers en consumenten zich er druk om. Tijden veranderen. Veel consumenten, overheden en organisaties willen de herkomst en impact op het milieu weten van producten.
Leesduur: 4.01 minuten


Lees verder

Deel dit bericht